Project 20

Description
This pool in Cambridge is designed to keep it simple. Inspired by traditional reflecting pool style, the length is greater than twice the width. The natural stone coping and pool perimeter is bordered by lush lawn. The contrast is very pleasing to the eye while the corner step helps keep all of the lines straight and symmetrical. The client’s good eye for form and style was evident in the pool house they designed along with the statuary they added. We are happy to accommodate clients when they want to be directly involved in the design. The white finish, louvered doors and potted palms evoke a tropical theme. With the plantings and mature trees, this pool could be nestled into a Tropical Rain Forest. The deck jets add a fun element to a mature setting. This pool is chic yet fun.